Ghidul Serviciilor
Athena - Centrul De Calificare Si Perfectionare Bucuresti
inapoi la firma 863 vizite
Poza Cursuri diverse
Foto

Curs consilier dezvoltare personala

DESCRIERE CURS CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA, COR 242324

Cursul de Consilier dezvoltare personala organizat de Centrul ATHENA este un curs de perfectionare autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).

Platforma si formator curs consilier dezvoltare personala

Cursul de Consilier dezvoltare personala se desfasoara online, prin platforma Zoom, sub indrumarea Dnei. Gabriela Mocanu, formator certificat si profesionist in domeniu de peste 20 ani. Puteti gasi detalii despre experienta si cunostintele sale mai jos, in sectiunea DESPRE FORMATOR.

 

CONTINUT CURS CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA

 

PROGRAMA CURS CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA

 

La absolvirea acestui curs de Consilier dezvoltare personala veti obtine un certificat de absolvire pentru ocupatia de Consilier dezvoltare personala – COR 242324, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care va confera toate drepturile conform legislatiei in vigoare. Diploma de Consilier dezvoltare personala este valabila in Uniunea Europeana si in statele cu care Romania a incheiat acorduri in privinta echivalarii calificarilor. Certificatul de absolvire Consilier dezvoltare personala este insotit de suplimentul descriptiv in care sunt trecute toate competentele obtinute

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.