Ghidul Serviciilor
Certind Sa - Organism De Certificare
inapoi la firma 5302 vizite
Poza Instruire Cursuri

Pentru a veni tot mai mult in sprijinul clientilor sai, CERTIND a dezvoltat Centrul de instruire personal CIP CERTIND.

CIP CERTIND sprijina si stimuleaza procesul de invatare continua a angajatilor sai cat si a personalului colaborator, auditori si experti tehnici, prin organizarea si sustinerea numeroaselor instruiri interne in domeniul sistemelor de management si conformitatii produselor.

CIP CERTIND dispune de spatiu central cu o capacitate de peste 20 de cursanti si dotare corespunzatoare cu mobilier si echipament adecvat activitatii de instruire.

Echipa de lectori selectata de CIP CERTIND este alcatuita din specialisti (consultanti, auditori, experti tehnici, evaluatori) avand o vasta experienta in formare, consultanta, certificare, evaluare a sistemelor de management.

Misiunea CIP CERTIND este de a transmite intr-un mod cat mai eficient, rapid si placut cunostinte fundamentale si specializate in domeniul sistemelor de management.

CERTIND este inscris in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala autorizati si detine autorizari pentru cursuri de formare profesionala din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.