Ghidul Serviciilor
Terapie Bowen Bucuresti - Terapeut Mihaela Blanaru
inapoi la firma 15 vizite
Poza Ce este Terapia Bowen?

Terapia Bowen sau Bowtech este un concept nou in manipularea corporala, cu aplicare pe muschi, tendoane, ligamente, nervi. Terapia Bowen este recunoscuta ca o terapie complementara pentru tratamentul a numeroase afectiuni fizice si psihice, fiind o tehnica eficienta care determina corpul sa isi activeze abilitatile proprii de redresare si autoechilibrare .
Aceasta terapie este practicata in 49 de tari din toata lumea, ba chiar in unele dintre ele costul sedintelor de terapie este acoperit de asigurarea de sanatate.
Terapiile complementare (holistice), asa cum este terapia Bowen, se folosesc in tandem cu tratamentul medical alopat.

Organizmul nostru este programat pentru sanatate deplina si are o capacitate extraordinara de regenerare insa prin gandurile, emotile si sentimentele noastre trimitem de cele mai multe ori informatii distorsionate. Intre fizic si pshic exista o legatura sistemica.Suferinta fizica si emotile negative afecteaza psihicul .Pshicul comunica prin intermediul trupului, starea mentala ne influenteaza sanatatea . Afectiunile fizice cu care ne confruntam  ar trebui privite ca un semnal de alarma transmis de catre organism . In foarte multe cazuri, afectiunile fizice sunt provocate si intretinute de problemele de natura psihologica. Boala apare cand sufletul este in suferinta pentru o perioada lunga de timp, deci boala ar trebui privita ca o consecinta a dezechilibrului sufletesc .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.