Ghidul Serviciilor
Confidential Erotic Massage
inapoi la firma 1856 vizite
Poza Ambianta salon
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Masaj erotic -acum subiect tabu, maine hobby. Daca ai inrosit, fetele te vor destinde.Lasa-te sedus si purtat intr-o incursiune in senzualitate si erotism asa cum nu ai mai simtit niciodata.

Adevaratul masaj erotic thai.Afla ce putin efort te costa sa beneficiezi de o experienta excitanta si de o betie de simturi in compania unor experte in arta masajului erotic.

Atmosfera creata de salonul de masaj erotic CONFIDENTIAL activeaza anumite emotii si va transpune intr-o stare de asteptare. Simturile se trezesc la viata, stimulate de frumusetea din jur.

Masajul erotic se desfasoara intr-un context special creat de lumanari aprinse, culori si miresme simbolice si muzica relaxanta.

Luminile domoale, umbrele senzuale si licarirea lumanarilor confera incaperii un aer romantic, ce incurajeaza tandretea , pasiunea, seductia. Muzica are capacitatea de a influenta sentimentele si starea de spirit. Lenta si blanda, aceasta calmeaza si relaxeaza,pielea, devenind mai sensibila la atingere.

Tinde sa suspende perceptia constienta a timpului si a spatiului, creand senzatia ca seara va dura la nesfarsit.

La atmosfera propice pentru o seara de relaxare totala contribuie si combinatia de uleiuri esentiale. Arome precum cea de paciuli,ghimbir, vanilie, yasomie, reduc stresul, amplifica energia erotica, fiind reputate pentru calitatile lor afrodisiace.

Relaxare si erotism. Un masaj erotic intr-o atmosfera de senzualitate si ambient de lux.Salonul de masaj erotic CONFIDENTIAL este locul unde vei reveni de fiecare data cu placere insotit de emotiile provocate de vizitele anterioare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.