Ghidul Serviciilor
Vera Dinescu, Cabinet Expert Contabil Targoviste
inapoi la firma 595 vizite
Poza Resurse umane

 

Conform Hotararii de Guvern nr. 500 din 2011, angajatorii pot externaliza serviciul de completare si transmitere a Registrului de evidenta a salariatilor catre un prestator de servicii.

Externalizarea serviciului Revisal se poate face doar catre un prestator de servicii inregistrat la Registrul Comertului.

Serviciul Revisal cuprinde urmatoarele activitati:

- Completarea in Registrul de evidenta a salariatilor (Revisal) a tuturor contractelor individuale de munca;- Inregistrarea in Registrul general de evidenta a salariatilor (Revisal) a tuturor modificarilor/suspendarilor/incetarilor intervenite in cadrul raporturilor de muncă;- Transmiterea Registrului de evidenta a salariatilor (Revisal) catre Inspectoratul Teritorial de Munca, conform prevederilor legale.

Externalizarea Revisal presupune si transferul responsabilitatii privind completarea corecta a registrului de evidenta a salariatilor si respectarea termenelor de raportare catre Inspectoratul Teritorial de Munca de la angajator catre prestatorul de servicii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.