Ghidul Serviciilor
Directia Pentru Evidenta Persoanelor Si Administrarea Bazelor De Date - Depabd
inapoi la firma 11443 vizite
Poza 1

CEREREpentru exercitarea dreptului de acces

 

CătreMINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELORDirecţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de DateStr. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucureşti

 

Subsemnatul/Subsemnata (numele şi prenumele) ..................................................................., CNP ................................ cu domiciliul/reşedinţa în............................................................. str. ....................................................... nr. ....... bl. ....... sc. ....... ap. ..... judeţ/sector.......................... telefon ................, adresa de e-mail........................................(opţional), în temeiul art. 13 din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă solicit să-mi confirmaţi faptul că datele care mă privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Solicit ca răspunsul să îmi fie comunicat:a) la adresa ..................................................................................................................................................................................... (se menţionează adresa de corespondenţă/domiciliu)b) prin e-mail la adresa ........................................................................................................c) printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure faptul ca predarea mi se va face numai personal, la adresa .................................................................................................  ...........................................................................................................................................

Faţă de cele de mai sus, vă rog să dispuneţi măsurile legale pentru a primi informaţiile solicitate în baza Legii nr. 677/2001, cu modificările şi completările ulterioare.

 

 

 

DATA                                 SEMNĂTURA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.