Ghidul Serviciilor
Cabinet Medical Dermestet-Bucuresti
inapoi la firma 737 vizite
Poza IPL Fotorejuvenare (Lifting)

Fotorejuvenare - denumita si foto facial - va ofera o metoda confortabila si disponibila pentru imbunatatirea aspectului pielii dumneavoastra. IPL Fotorejuvenare (Lifting) este o inovatie a tehnologiei care stabileste noi standarde pentru tratamentul unor afectiuni ale pielii asociate cu imbatranirea, un stil de viata necorespunzator si/sau arsuri solare. Energia IPL Fotorejuvenare (Lifting) permite medicului sa trateze cu succes ridurile, pete asociate imbatranirii sau unor arsuri solare, mici vene faciale si a catorva alte pete prezente la nivelul pielii. Tratamentul dvs va fii creat sa se potriveasca tipului de piele si rezultatelor asteptate. Terapia prin lumina pulsata este o tehnologie similara laserelor medicale. Spre deosebire de lasere, terapia prin lumina intensa pulsata utilizeaza un spectru controlat al luminii pulsate pentru a tinti melanina din leziunile pigmentare si hemoglobina din leziunile vasculare ale tegumentelor. Terapia prin lumina intensa pulsata constituie standardul de aur in fotorejuvenare datorita rezultatelor excelente obtinute si a confortului, precum si unui risc minim de aparitie a complicatiilor. Cheia unei fotorejuvenari prin lumina pulsata sigura si eficienta o constituie consultatia adecvata cu evidentierea istoricului medical, caracteristicilor fizice si asteptarilor personalizate in fiecare ca in parte. Pe baza consultului medical, medicul dumneavoastra va determina lungimea de unda optima si nivelul energiei necesare tipului dumneavoastra de piele si adaptate conditiei dumneavoastra. 

 

Ce va face tratamentul IPL? 

Tehnologia IPL Fotorejuvenare (Lifting) utilizeaza puterea luminii pulsatile pentru a da rezultate in terapia de reintinerire. Lumina special-filtrata – care are ca tinta sangele stagnant din vasele vizibile si pigmentul de melanina de la nivelul petelor tegumentare brune – este utilizata pentru a reduce si chiar pentru a elimina aceste conditii nedorite. Energia luminoasa este absorbita de catre vasele sau leziunile pigmentare ce determina termocoagulare si, respectiv, absorbtia leziunii sau vasului. Caldura produsa la nivelul dermului stimuleaza, de asemenea, productia de colagen ceea ce atenueaza aspectul pielii imbatranite, reduce ridurile fine. Rezultatul consta intr-o piele cu aspect mai tanar si mai sanatos, fara pete tegumentare, fara roseata, telangiectazii sau riduri fine. Selectand lungimea de unda potrivita, medicul dvs va putea trata o gama larga de afectiuni ale pielii produse de imbatranire si expunerea la soare. Pielea va fi mai moale, mai tonifiata si va avea un aspect mai tineresc in final. Pentru un tratament cat mai confortabil, in cabinetul nostru se utilizeaza un sistem cu lumina pulsata ce incorporeaza un dispozitiv de racire ce minimalizeaza orice disconfort posibil la fiecare puls. Prin racirea suprafetei tratate se poate ajusta cantitatea de energie luminoasa ce distruge leziunile pigmentare si/sau telangiectaziile fara a resimti disconfort.Fotorejuvenarea – denumita si foto-facial – va ofera o metoda confortabila si disponibila pentru imbunatatirea aspectului pielii dumneavoastra. 

 

Ce poate trata IPL?

 • Riduri fine 

• Pete datorate varstei 

• Mici vene faciale (telangiectasia) 

• Rosaceea 

• Roseata si congestie a fetei 

• Pistrui 

• Macule "cafe au lait" 

• Semne din nastere 

• Hemangioame 

• Pori deschisi 

• Poikiloderma 

• Hiperpigmentari 

• Acnee 

 

Cum functioneaza IPL? 

Energia furnizata deIPL va incalzi usor nivelul extern al pielii. Caldura absorbita de zonele tratate va stimula celulele sa elibereze o noua cantitate de colagen. Colagenul va ajuta la refacerea frumusetii naturale a pielii dvs, va reda culoarea naturala si o va face mai catifelata, tonifiata cu un aspect tanar. 

 

Ce zone pot fi tratate? 

Orice zona a corpului poate fi tratata. Cele mai intalnite in practica sunt zonele mai expuse efectelor nedorite ale soarelui. Cele mai solicitate tratamente sunt cele pentru fata, gat, maini, piept si umeri. 

 

De cate sedinte am nevoie? 

Incepand cu 2 pana la 5 sedinte, la un interval de 2-4 saptamani vor aduce rezultatele asteptate. Puteti beneficia de sedinte suplimentare, in functie de severitatea afectiunilor pielii. 

 

Va fi incomod ? 

Procedura este blanda, non-invaziva si sigura. Va fi un disconfort minim sau nu, variaza de la pacient la pacient si depinde de tipul de tratament, de profunzimea acestuia. Nu este necesara anestezia locala, oricum medicul poate decide sa trateze una sau mai multe arii senzitive. Medicul va recomanda cele mai bune optiuni in timpul sedintei de tratament. 

 

Cum se va desfasura sedinta de tratament? 

Ochii va vor fi protejati cu ochelari sau material protector. Veti simti o senzatie scurta de ciupitura sau o senzatie de cald in timp ce lumina este absorbita de zonele tratate. Procedura poate dura de la cateva minute la o jumatate de ora in functie de marimea zonei de tratat si de tipul de procedura aplicat. Medicul va lua in considerare toate optiunile dvs si veti primi toate informatiile necesare. 

 

La ce sa ma astept dupa tratament? 

Va puteti astepta sa persiste o roseata care va disparea in cateva ore. In cazul unor leziuni pigmentare veti observa pe zonele tratate pete inchise la culoare care se vor exfolia. Pielea tratata va fi mai catifelata, ridurile fine si porii vor fi mai putin vizibili, petele solare si pigmentarile neuniforme vor fi mai decolorate. Rezultatele depind de tipul de piele, de numarul de sedinte de tratament si de zonele tratate. Medicul va furniza toate informatiile necesare cu privire la ingrijirea post-tratament (aplicarea de comprese reci cu apa sterile si/sau unguent). Recuperarea totala dupa un tratament de fotorejuvenare este in 7-14 zile. 

 

Ce sa folosesc post-tratament? 

Este foarte important sa urmati sfaturile medicului. E posibil sa primiti produse de ingrijire si instructiuni cu privire la utilizarea lor. Acestea pot reduce riscul de aparitie a unor inflamatii sau roseata locala si pot grabi procesul de vindecare. Veti avea o sensibilitate la lumina UV si trebuie sa evitati expunerea directa pana cand vindecarea nu este completa. Va acoperiti pielea, purtati o palarie sau veti utiliza produse de protectie cu SPF corespunzator (50+). 

 

In cat timp ma voi recupera? 

Fotorejuvenarea prin IPL ste un tratament non-invaziv, o procedura blanda si literalmente fara internare. In majoritatea cazurilor pacientii se pot intoarce la lucru, pot aplica machiaj si isi pot relua majoritatea activitatilor imediat. 

 

Cat dureaza efectele tratamentului de fotorejuvenare ? 

Efectele sunt de lunga durata, dar nu previne aparitia altor semne ale imbatranirii cum ar fi dezvoltarea unor noi riduri, vene dilatate sau pete pigmentare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.