Ghidul Serviciilor
G.s. Universal Clean Services - Curatenie Profesionala Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 373 vizite
Poza G.S. Universal Clean Services - detalii
Foto

G.S. Universal Clean Services s-a infiintat din dorinta de a satisface cat mai bine dorintele clientilor. Noi ne angajam in a va simplifica activitatea zilnica, fie ca sunteti acasa sau la birou. Suntem o echipa formata din personal atent selectat, bine instruit si supravegheat. Daca doriti servicii profesionale de curatenie la cel mai inalt nivel, va rugam sa ne contactati.

Noi tratam cu atentie deosebita fiecare cerere, deoarece relatiile noastre de afaceri cu partenerii nostri se bazeaza pe seriozitate, promptitudine si respect.

Printr-o gama larga de servicii destinata intretinerii curateniei cladirii dumneavoastra, G. S. Universal Clean Services va ofera solutii complete pentru realizarea si intretinerea acesteia. Intreaga activitate este efectuata de personal calificat, cu echipamente si consumabile profesionale si este coordonata de un supervisor ce evalueaza permanent calitatea si imbunatatirile ce pot fi aduse prestatiei noastre.

Serviciile prestate de firma noastra de curatenie sunt oferite in Bucuresti si judetul Ilfov.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.