Ghidul Serviciilor
Coral Construct - Managementul Proprietatii Bucuresti
inapoi la firma 1307 vizite
Poza Managementul energiei
Foto

In prezent, Managementul Energiei reprezinta o problema cruciala pentru succesul oricarei afaceri. 

Folosirea eficienta a energiei electrice vine in intampinarea proprietarilor de cladiri de birouri, spatii industriale, comerciale si rezidentiale reducand la minimum costurile de operare si maximizand profitul pentru a ramane competitive.

 

Programul de management al energiei oferit de compania noastra cuprinde realizarea unui audit amanuntit pentru a determina modalitatile de reducere a consumului de energie.

 

De ce sa ne alegeti pe noi? Pentru ca rezultatul serviciilor noastre inseamna:

 

Spre deosebire de alte capricii ale managementului care au aparut si au disparut, nevoia de a manageria energia va fi permanenta in societate. Exista mai multe motive pentru aceasta:

Certificatul de performanta energetica pe care compania noastra il ofera are ca scop informarea si ghidarea, specificand cu exactitate performanta energetica a cladirii şi a instalatiilor aferente si prezentand modalitati de imbunatatire a performantei cladirii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.