Ghidul Serviciilor
Famshop - Automatizare Comert Digital
inapoi la firma 64 vizite
Poza Automatizeaza facturarea, gestiunea si livrarea

FamShop iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti optimiza costurile operationale referitoare la generarea facturilor, gestiunea stocului, generarea AWB-urilor. Esti pregatit pentru urmatorul pas in dezvoltare?

Centralizezi automat comenzile si le sincronizezi automat cu programul de gestiune, contabilitate, facturare si ERP

FamShop centralizeaza comenzile din orice platforma ecommerce si orice marketplace, apoi le trimite automat in programul de gestiune si contabilitate, unde se face facturarea oficiala si descarcarea de gestiune. Din FamShop poti sa schimbi inclusiv statusurile comenzilor care se actualizeaza automat in platformele ecommerce si marketplace-uri.

  2. Administrezi produsele pentru a le crea automat in platforme ecommerce si marketplace-uri

FamShop iti ofera posibilitatea de a administra produsele cu toate detaliile necesare: denumire, cod extern, descriere, proprietati specifice, imagini, preturi in functie de canalul de vanzare dorit (magazin online sau marketplace) si stocuri. In FamShop centralizezi produsele pentru a fi sincronizate automat cu celelalte platforme. Inclusiv, poti sa sincronizezi automat produsele ca anunturi pe site-urile de anunturi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.