Ghidul Serviciilor
Fundatia Naomi
inapoi la firma 663 vizite
Poza Servicii oferite

Servicii de baza

 

Caminul de batrani ZANA BUNA ofera dormitoare in functie de cererea individuala a rezidentilor. Astfel, puteti alege incepand de la camere private pana la camere care vor fi impartite cu una sau  alte doua  persoane.

 

Fiecare persoana este unica. Principiul nostru este de a face ca toti rezidentii sa se simta cat se poate de bine in noua lor casa. Recunoastem ca batranetea nu este usoara, iar unii au nevoie de mai multa ingrijire decat altii. Pentru bunastarea fiecarui rezident, oferim o gama larga de servicii de baza. Astfel, toti rezidentii nostri vor beneficia de urmatoarele:

Servicii suplimentare de asistenta personala la cerere: -  maximum 1 ora pe zi asistenta personala. Aceasta include supraveghere, ajutor la imbracat, aranjat, spalatul dintilor, facutul patului, administrarea medicamentelor, ajutor la mancat si plimbari prin gradina, mers la slujba la biserica. - maximum 2 ore pe zi asistenta personala. Include serviciile de mai sus, plus spalarea lenjeriei personale si de pat de cite ori este necesar.

Servicii private :

-          medic de familie care preia retetele in regim compensat,  gratuit (in functie de situatie);

-          neurologie -          psihiatrie -          medicina interna -          fiziokinetoterapie -          analize medicale cu recoltare la sediul nostru; -          la cerere: ortopedie,chirurgie, cardiologie

 

Fiecare program este intocmit cu familia, rezidentul si administratorul pentru a asigura serviciile optime si personalizate necesare.

Saptamanal, la cerere, se pot face deplasari la salinele din zona cum ar fi Salina Ocna Dej ,Salina Turda sau la statiunile balneoclimaterice cum ar fi Baile Tehnomedical Gherla si Baile Cojocna.

 

Odata pe an se poate pleca in statiuni balneoclimaterice pentru tratament in functie de afectiunile fiecaruia, avand insotitor. Printre statiuni putem enumera: statiunea Praid, statiunea Tasnad, statiunea Vatra Dornei, statiunea Sovata, Baile Felix, Geoagiu Bai.

 

Periodic se organizeaza excursii prin tara pentru cei interesati. Printre obiectivele care se pot vizita putem enumera: Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Manastirea Voronet, Manastirea Barsana, Cimitirul Vesel de la Sapanta sau Muzeul de Mineralogie Baia Mare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.