Ghidul Serviciilor
Gynecohealth, Clinica De Obstetrica Si Ginecologie Bucuresti
inapoi la firma 39300 vizite
Poza Programari clinica

* Programarile se fac, in principiu, cam cu 2 satamani inainte. Nu se fac programari in luna in curs pentru peste doua luni.

- De exemplu: in luna Iunie se fac programari doar pentru Iunie si Iulie .

***Pentru ca programarile sunt facute in functie de preferinta fiecareia, ca si ora aleasa pentru consultatie, in masura in care se poate, (preferinta justificata de cele mai multe ori prin nevoia pacientei de a se putea intoarce acasa), rugam pacientele sa respecte cele 20 min alocate consultatiei pentru a nu intarzia programul domnului doctor si fiecare pacienta sa intre in consultatie la ora la care s-a programat. Nenumarate dintre acestea depind de mijloacele de transport urban, feroviar si chiar aerian. 

* Programarile se fac sunand pe numarul de mobil in zilele de Luni pana Vineri incepand cu ora 10.

* Pentru rezultate, analize sau alte informatii va rugam sa sunati pe numarul de fix in zilele de Marti si Miercuri intre orele 17 - 20.

MENTIONAM CA IN AFARA ORELOR DE PROGRAM, IN PERIOADELE DE CONCEDIU SAU ZILE LEGALE LIBERE TELEFOANELE NU SUNT FUNCTIONALE.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.