Restaurant cu o capaciatate de 80 de locuri, 3 terase si o bucatarie.
De-a lungul timpului hanul si-a facut o clientela internationala datorita serviciilor oferite, a diferitelor intalniri de afaceri, protocoale, ocazii speciale, meeting-uri a diverselor societati.sala de sedinte are 40 de locuri, gazduind deseori firme care-si desfasoara cursurile de training, vanzari, resurse umane.
Specialitatile bucatariei sunt multiple acordand o importanta majora produselor de prima calitate iar o mare parte a pastelor fainoase sunt facute in casa: ravioli, lunette, tagliatelle, lasagnette, etc.Tagliata pe piatra olara, fileul de manzat « protagonist de exceptie », muschiuletul cu hribi de padure, purcelul la protap, carpacci de carne si peste, salatele, deserturile, sunt doar cateva din meniurile propuse.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.