Ghidul Serviciilor
Institutul De Cercetare Si Dezvoltare Pentru Apicultura (I.c.d.a.)
inapoi la firma 26000 vizite
Poza MEDICAMENTE SI BIOSTIMULATORI PENTRU ALBINE
Foto
Biostimulatori si suplimente

ICDA va pune la dispozitie noua gama de produse de uz nutritiv pentru albine cu rol biostimulator: Apifitofort, Apifito-vit, Apicomplex si Apinutri-stim.

Apifitofort si Apifito-vit sunt extracte hidrice concentrate din plante medicinale care, prin compozitia lor, asigura o serie de principii active cu proprietati tonice si stimulente asupra sistemului digestiv al albinelor si a celui imunitar. Produsele cresc palatabilitatea hranei artificiale, deci hrana artificiala va fi ma usor preluata de catre albine. De asemenea produsele potenteaza efectul stimulativ al hranei suplimentare (sirop sau turte gluco-proteice).

Apicomplex este un complex de vitamine, cu rol in optimizarea metabolismului global al familiei de albine, putand fi administrat in hrana artificiala – de stimulare sau completare.

Apinutri-stim este un o formula imbogatita de sirop de zahar concentrat, gata de utilizare in hranirile de stimulare sau completare pe perioada sezonului activ.

Detalii suplimentare privind compozitia, modul de actiune, indicatiile, dozele de administrare si alte informatii se gasesc la pagina produsului din magazinul online: http://www.icdapicultura.ro/magazin/categorie-produs/produse-uz-veterinar/pentru-albine/biostimulatori-apicoli/

   
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.