Ghidul Serviciilor
Idm Club Sportiv - Bucuresti
inapoi la firma 550 vizite
Poza Fitness-Welness

Dimensiuni: 14 x 6.5 m. Adancime: 1.43m la margine -1.53 m în centru. Temperatura: 26-27 grd.Celsius. Concentratia clorului: 1-3 ppm (conform standardelor Europene si nationale).

Dotata cu cele mai moderne instalatii automate de mentinere a calitatii si a temperaturii apei, ea este recirculata si filtrata în permanenta. Zilnic, la ora 9 si la ora 17 se fac teste pentru a verifica toti parametrii apei. Modelul ales, a fost de piscina cu deversare permanenta placata cu gresie speciala, singurul acceptat pentru utilizare publica de tarile CE.

Piscina este dotata cu 10 aparate profesionale de înot contra curentului.

Pornirea/oprirea lor se face prin apasarea butonului rotund de la partea superioara a capacului de inox. Ele se opresc automat dupa aproximativ 10 min. Prin apasare ulterioara jeturile repornesc, dumneavoastra putand astfel continua oricat de mult doriti înotul împotriva curentului creat de jeturi.

Cele 2 jeturi, orientabile, asigura un debit maxim de 75 mc/h, reglabil cu ajutorul manetei culisante din partea centrala a capacului de inox.

Pentru un hidromasaj viguros apa poate fi mixata cu aer prin rotirea rozetei din partea inferioara a capacului de inox. Atentiune, nu va apropiati foarte mult de jeturi, ele sunt puternice, iar la un contact prelungit pot produce vanatai.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.