Ghidul Serviciilor
Produse Ingrijire Corporala, Ingrijire Personala
inapoi la firma 130 vizite
Poza Produse ingrijire personala
Papuci, pentru masajul reflexoterapeutic, presopunctura, cu piatra naturala - 135 ron   Folositi în mod constant, papucii cu piatra naturala sustin starea de sanatate buna si aduc un plus de confort, o stare de relaxare si imbunatatirea calitatii vietii. Producator: China. Specificatii Tip: Papuci. Marime: 35-44. Material: Piatra naturala/Lemn/Sintetic/Cauciuc. Greutate: - Culori disponibile: rosu, negru, crem, maro.

Caracteristici speciale Pietre naturale dispuse pe zonele reflexogene ale talpii. Pietrele fixate cu rasina pe suprafata pupucilor. Reglabili, in functie de latimea piciorului. Instructiuni de utilizare 1. Utilizati pantofii de mai multe ori pe zi, 10-20 minute de fiecare data. 2. Cresteti treptat timpul si viteza de deplasare pentru a va obisnui cu efectele pantofilor. 3. Beti 300 ml de apa dupa utilizarea pantofilor pentru a imbunatati circulatia sangelui si a ajuta organismul in eliminarea toxinelor. Contraindicatii Nu utilizati produsul altfel decat este recomandat! Aceste instrumente nu sunt produse medicale. Nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala. Cand nu sunteti sigur daca puteti utiliza un produs, va rugam sa consultati medicul dumneavoastra înainte de a-l utiliza.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.