Ghidul Serviciilor
Llp Dynamics Romania
inapoi la firma 6966 vizite
Poza Comunicate de presa

BUCURESTI, 9 iulie 2010 -  LLP Romania, partener Microsoft Gold Certified, avand competente deosebite in ceea ce priveste solutiile Microsoft Dynamics a primit din nou, ca in fiecare an, recunoasterea calitatii sale din partea Microsoft.

 

LLP Romania a fost distins de catre Microsoft, cu ocazia inchiderii anului fiscal Microsoft 2010, cu premiul pentru cea mai buna performanta pentru Microsoft Dynamics NAV, in ceea ce priveste volumul total de vanzari.

 

In 2010, LLP Romania a fost in continuare recunoscuta ca membru al elitei Microsoft President’s Club, club ce reuneste aproximativ 5% dintre partenerii de top Microsoft din intreaga lume. Confirmarea apartenentei LLP la acest club este o recunoastere a competentelor acumulate si a calitatii proiectelor realizate. Companiile membre President’s Club au acces rapid la noile versiuni ale produselor Microsoft, putand contribui activ la definirea liniilor directoare de dezvoltare ale viitoarelor tehnologii Microsoft.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.