Ghidul Serviciilor
Master Gaz - Instalatii Gaze, Termice, Electrice Bucuresti
inapoi la firma 692 vizite
Poza Instalatii Gaze

Iata care sunt pasii pentru executia instalatiei de gaz:

  • În functie de programul pe care îl aveti, noi, MasterGaz, vom programa executia instalatiei de gaz. Vom pune la dispozitie o echipa profesionista formata din 2 sau mai multi instalatori, care va sosi la locatie, conform programarii.
  • Dupa executare acestei instalatii, vom face probe de presiune, tocmai pentru a ne asigura ca instalatia este etansa. În urma acestor verificari, se va face si receptia instalatiei de gaz.
  • În acest moment, avem o instalatie de gaz care poate fi functionala. Cu toate acestea, este nevoie de contorul de masurare a consumului de gaz pentru ca aceasta sa functioneze. Pentru montarea contorului, se va solicita distribuitorului pentru ca acesta sa fie amplasat.
  • Un reprezentat MasterGaz si un reprezentant al distribuitorului, vor veni pentru montarea contorului. Pentru ca beneficiarului i s-a finalizat acest proces, îi vom oferi procesul verbal de punere în functiune a instalatiei de gaz si proiectul instalatiei de gaz.
  • Din acest moment, instalatia de gaz va putea fi folosita.
  • Pentru o centrala termica nou montata, este nevoie sa se solicite punerea în functiune unei firme autorizate ISCIR.
  • Ce semnifica Verificarea/ Revizia Instalatiei de gaz?

    Pentru întretinerea si siguranta dumneavoastra, este recomandat sa faceti verificarile si reviziile de întretinere. Acest fapt se realizeaza în conformitate cu ordinul ANRE – nr. 179/2015.

    Fiecare consumator, utilizator, client final, este obligat sa efectueaze periodic aceste proceduri, pentru a preveni accidentele cauzate de scaparile de gaz.

    Când se executa revizia si verificarea tehnica a instalatie de gaz?

    Cine realizeaza verificarea – revizia instalatiei de gaz?

    Astfel de procese pentru verificarea bunei functionari a instalatiei de gaz, fie prin verificarea sau revizia acesteia, se realizeaza de catre operatorii autorizati ANRE.

    De ce este nevoie de verificare centralei termice si care sunt documentele necesare pentru acest proces?

    Documentele de care aveti nevoie pentru verificarea centralei termice sunt:

    Autorizatia pentru functionare cuprinde toate acele verificari care sunt obligatorii pentru a demonstra ca centrala respectiva se afla în parametrii siguri.

    Daca centrala termica nu are autorizatie de functionare valabila, furnizorul de gaz poate sista furnizarea de gaz. Pentru ca acest lucru sa nu se întâmple, trebuie ca aceasta verificare a centralei sa fie prezentata tehnicienilor care vor realiza revizia instalatiei de utilizare la 2 ani de zile (care este obligatorie).

    Care sunt serviciile pe care le oferim noi, MasterGaz, pentru verificarea tehnica periodica?

    Aceasta autorizatie se emite sub forma unui livret de aparat care contine rezultatele masuratorilor si verificarilor efectuate de catre echipa MasterGaz.

    Care sunt operatiunile incluse în verificarea tehnica periodica pe care o efectuam?

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.