Ghidul Serviciilor
Mirastar - Tamplarie De Arta
inapoi la firma 406 vizite
Poza Usi exterior lemn stratificat

Utilizarea produselor pe baza de apa pentru tamplaria de exterior si-a castigat renumele prin combinatia perfecta dintre rezistenta in timp si aspectul estetic al produsului finisat. 


Produsele folosite de noi, marca ICA confera elasticitate si rezistenta excelenta in timp, la schimbarile de temperatura si la umiditate.


Usile de exterior sunt tratate cu substante care protejeaza lemnul si impiedica formarea de ciuperci si mucegai, special pigmentate (456 de culori) si avand filtre UV care protejeaza suprafata lemnoasa si impiedica ingalbenirea si degradarea stratului de lac in timp. 


Folosim pe langa baituri, 1 strat grund si doua straturi de lac la interior si bait grund si 3 straturi de lac la exterior.


Produsele folosite de societatea noastra, marca ICA, sunt in concordanta cu standardele europene referitoare la clasificarea finisajelor pentru exterior. Mai multe despre tratarea, pigmentarea si lacuirea tamplariei noastre pentru exterior gasiti pe www.lomilux.ro 
 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.