Ghidul Serviciilor
Mon Amour Massage - Masaj Erotic Bucuresti
inapoi la firma 13808 vizite
Poza Servicii si preturi
Foto
Foto
Foto
Foto

La salonul Mon Amour Massage am creat toate conditiile pentru a satisface nevoile tale si suntem mandri sa iti oferim servicii premium de masaj erotic si cea mai inalta calitate, la toate nivelurile.

 

Preturile serviciilor de masaj erotic reflecta calitatea lor precum si talentul si profesionalismul maseuzelor noastre. Orientarea permanenta spre satisfacerea tuturor cerintelor oaspetilor nostri a dus la personalizarea serviciilor si la crearea unei oferte variate cu pachete de servicii premium. Acestea au o durata de 60 sau 90 de minute, se adreseaza atat persoanelor singure cat si cuplurilor si includ sedinte de masaj erotic cu diverse optiuni (una sau doua domnisoare, jacuzzi, sauna, frisca sau sampanie).

Preturile sunt fixe, non negociabile si pot fi modificate fara o notificare prealabila. Plata se poate face in numerar sau prin carduri de credit/debit, cu facturare discreta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.