Pâine cu maia crescuta la noi în brutarie. Dospita pe îndelete, de pe o zi pe alta, la rece, si coapta de dimineata. Simpla, cu mai multe tipuri de faina si seminte, sau specialitati cu blue cheese si nuci, Tilsit de Torockoi si rosii uscate, alune de padure si fructe uscate sau focaccia cu rosii cherry, cimbru si rozmarin.
Descopera si împarte cu vecinii de masa cele mai bune gusturi de la producatori locali, legume proaspete, bunatati de bacanie, dar si cele mai iubite mezeluri si brânzeturi din Europa.
Cinci feluri ancestrale de a face pâine pe vatra, la foc de lemne, comune mai multor culturi din întreaga lume. Poti sa le spui flatbreads, turte sau azime. Preparate din apa, sare, faina, cu sau fara drojdie, pot fi subtiri de câtiva milimetri sau pot creste pâna la câtiva centimetri. Pot fi simple, pot avea seminte si mirodenii, pot fi umplute sau presarate.
Vinurile noastre locale, provin doar de la crame recunoscute, din toate regiunile viticole cu traditie din România: Dobrogea, Muntenia, Transilvania, Oltenia, Crisana – Maramures, Banat si Moldova.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.