Ghidul Serviciilor
Partner Corporation - Comercializare Balante Si Cantare Electronice, Bucuresti
inapoi la firma 220 vizite
Poza Accesorii si mese

DJ-02 Ionizator antistaticIonizatorul antistatic este folosit pentru a elimina preaplinul ionilor în principal plus si, de asemenea, ionii minus din încarcatura si elementele unei balante si a mediului. Sarcinile electrice ale aerului sunt neutralizate de ionizator, permitând atingerea unui cvasi-echilibru de ioni plus si minus.Dezechilibrul ionilor plus si minus din aer provoaca frecvent influente electrice nedorite (atractie sau repulsie) ale elementelor aflate la distanta mica unul de celalalt. Este un fenomen obisnuit pentru materialele neconductoare (adica plastic, sticla).

Deoarece unele dintre elementele de echilibru sunt fabricate din plastic si sticla, aceasta problema poate afecta considerabil functionarea si rezultatele masuratorilor. Influenta electrostaticei apare sub o forma de eroare de repetabilitate multiplicata sau ca eroare multiplicata de indicatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.