Ghidul Serviciilor
Pensiune Manastirea Humorului
inapoi la firma 8069 vizite
Poza TURUL MANASTIRILOR DIN NORDUL TARII
Pret: 625 RON

4 zile de relaxare, cunoastere si reculegere la cele mai importante Locuri Sfinte din Nordul Tarii.

Turul manastirilor din Moldova. Transfer de la si la gara CFR sau Aeroportul Suceava, ; 3 nopti cazare si demipensiune, inclusiv o cina festiva. Obiective ce se viziteaza: Manastirea Humorului, Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Manastirea Voronet, Manastirea Agapia, Manastirea Varatec, Manastirea Secu, Manastirea Sihastria, Manastirea Dragomirna, Salina Cacica, Casa Memoriala Ion Creanga, Centru de Ceramica si Arta Populara Marginea, Acasa la Sofia Vicoveanca colectie de costume populare( intalnire cu artista), Cetatea Neamtului, Cetatea Sucevei, Muzeul Suceava cu sala tronului( figuri de ceara- Stefan cel Mare si curteni)

Program de excursii 3 zile.

  Programul incepe in zilele de luni si joi in fiecare saptamana. Pretul 625 lei/pers, incluzand transportul cu autoturismele pensiunii. Pentru copii cu varsta de 6-12 ani reducere 25%. Pensionari, in baza cuponului de pensii, reducere 20%. Pentru grupuri sau conducatori ai unor grupuri de minim 9 persoane, reducere 15% la valoarea totala.

Comision cedat agentiilor  10%

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.