Structura de vânzare a pietei si numarul de locuri la tarabe: Platou tarabe: 1484,79 m2, cu 396 tarabe
Amplasarea halelor (dotate cu toate utilitatile si camere frigorifice):
Hala comercializare carne, în suprafata de 292,69 m2;
Hala peste ? 162,88 m2;
Hala oua - 116,03 m2;
Hala lactate ? 161,97 m2.
La etajul complexului se regaseste o zona special destinata producatorilor autentici. Aceasta gazduieste 8 mari producatori de carne si produse din carne, peste si produse din peste, pui, brânzeturi, dar si tarabe ale producatorilor de la AGROSTAR si MATCA.
Program de functionare al complexului:
a) Programul de vara
Luni-Vineri: 06.00-20.00
Sâmbata: 06.00-18.00
Duminica: 06.00-14.00
b) Programul de iarna
Luni-Vineri: 06.00-19.00
Sâmbata: 06.00-17.00
Duminica: 06.00-14.00
Cai principale de acces în zona: Sos. Giurgiului, str. Stoian Militaru
Parcare: Gratuit, 220 de locuri, parcarea fiind situata pe acoperisul cladirii, cu acces direct din sos. Giurgiului, pe sensul de mers catre intersectia Eroii Revolutiei.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.