Ghidul Serviciilor
Profesional Academy
inapoi la firma 1862 vizite
Poza Cursuri Beauty
Pret: 340 RON
Foto

TERAPIA CU PIETRE CALDE ARE MULTIPLE AVANTAJE:

 

Masajul cu pietre calde provine din  disciplina orientala conform careia in corpul omului exista sapte puncte energetice principale. Ele sunt localizate de-a lungul axului central al corpului, in centrele energiei, care sunt legate de anumite organe ale corpului. Stimularea acestor puncte ajuta la echilibrarea energiei care circula in corp. De aceea pietrele fierbinti sunt asezate in dreptul punctelor si devin intrari si iesiri de energie, realizand o conexiune intre membrele inferioare si superioare.

In acest tip de masaj se utilizeaza pietre de bazalt, ovale sau rotunde, de dimensiuni diferite. Pietrele sunt in mare parte de origine vulcanica. Ele sunt puse la fiert iar apoi sunt scoase si puse la racit pana ce ajung la o temperatura pe care corpul o va putea suporta.

Masajul cu pietre calde ajuta la:

Sa faci masaj cu pietre calde inseamna sa faci masaj SPA, sa relaxezi oamenii si sa tratezi anumite afectiuni, sa redai starea de bine. Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la cursul de masaj cu pietre calde. Ai sansa sa iti deschizi propria afacere profitabila, sa lucrezi intr-un domeniu de lux.

 

ORAS                        DURATA         PRET

 Oradea                   1 saptamana     340 RON

 Cluj-Napoca             1 saptamana     340 RON

 Satu Mare               1 saptamana     340 RON

 

Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :

 – 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma

 – 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

 – 10% pentru participarea la 3 cursuri

 – 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744920034 / 0737640805

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.