DESCRIEREA OCUPATIEI:
Bucatarul realizeaza preparate culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor. in acest scop, el se ocupa de pregatirea produselor alimentare pentru gatit. Masoara cantitatile necesare, le amesteca progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupa ce preparatele culinare au fost pregatite, urmeaza impartirea lor in portii.
Bucatarul utilizeaza in activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul carora transforma alimentele in preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satar, robot de bucatarie, masini de curatat si de taiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.
COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN CADRUL CURSULUI:
CERTIFICAT DE CALIFICARE:
Examenul de calificare consta in:
ORAS DURATA PRET
Oradea 18 Saptamani 1650 RON
Cluj-Napoca 18 saptamani 1650 RON
Satu Mare 18 Saptamani 1650 RON
Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :
– 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma
– 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri
– 10% pentru participarea la 3 cursuri
– 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744920034 / 0737640805