Ghidul Serviciilor
Profesional Academy
inapoi la firma 1862 vizite
Poza Cursuri Office
Pret: 1.730 RON
Foto
Foto

Cursul de contabilitate, un curs util tuturor!

Sa ai mai multe calificari si cursuri in zilele noastre este ceva normal.Chiar daca esti absolvent de studii superioare, o calificare, un curs in plus nu iti strica niciodata la CV. Plecand de la aceasta premisa, este bine sa te gandesti cat de util este un curs de contabilitate.

Cursul de contabilitate primara este cursul care te poate invata educatie financiara, te ajuta sa tii o evidenta a intrarilor si iesirilor dintr-o firma si, mai ales, te ajuta sa stii contabilitate.Alegerea de a parcurge un curs de contabilitate este o alegere buna care nu trebuie neglijata.

Profesional Academy iti ofera curs de contabilitate primara, si nu numai,Acesta este un curs util pe care il poti parcurge in cateva luni iar la sfarsit vei stii contabilitate primara si de gestiune computerizata

De ce cursul de contabilitate ?

Cursul de contabilitate te invata cum sa inregistrezi documente primare intr-un program simplu de gestiune dar si ce fel de circuit parcurge fiecare factura a ta.Ceea ce inveti la cursul de contabilitate este: Factura si rolul ei dar si cum se pot face facturi diverse pentru prestari servicii, intrari sau iesiri dar si cum se face o stornare de factura.

Nota de receptie este si ea importanta cand vine vorba de receptia bunurilor intr-o firma iar daca nu stii sa o faci nu e bine.Fara actul de insotire a marfii nu poti pleca cu marfa din firma sa livrezi nimic iar bonul de predare-transfer te ajuta la transferul bunurilor.Bonurile, facturile si actul de insotire a marfii sunt actele cele mai importante dintr-o firma pe partea de contabilitate.

Contabilitatea nu inseamna doar facturi si ci dispozitii de plata, deconturi de cheltuieli, depuneri si extrageri de bani din banca, ordine de plata dar si corectare, arhivare si reconstituire de documente.

Contabilitatea nu este simpla precum pare dar este importanta atat pentru PFA, SRL, II, IF si sub orice forma juridica trebuie sa stii sa tii o contabilitate.

Ce vei stii dupa ce ai absolvit cursul?

Vei stii sa:

 

 

Cursul de asistent gestiune-contabilitate este un curs foarte util pe care trebuie sa il parcurgeti chiar daca sunteti angajat sau nu. Trebuie sa aveti in vederea oportunitatea pe care o aveti avea dupa ce veti parcurge cursul: o calificare in plus , deci o sansa spre a lucra suplimentar de acasa.

Cursul cuprinde 3 module:

I. Contabilitate primara

II. Contabilitate generala

III. Contabilitate computerizata.

 

ORAS               DATA DURATA           PRET

 Oradea             20-25 saptamani       1730 RON

 Cluj-Napoca       20-25 saptamani       1730 RON

 Satu Mare         20-25 saptamani1730 RON

 Pentru a te inscrie la cursul de contabilitate ai nevoie de cel putin 12 clase terminate sau scoala profesionala plus seral.

 

Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :

 – 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma

 – 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

 – 10% pentru participarea la 3 cursuri

 – 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744920034 / 0737640805.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.