Ghidul Serviciilor
Profesional Academy
inapoi la firma 1862 vizite
Poza Cursuri Office
Pret: 730 RON
Foto

Urmand Cursul de Manager organizat de Profesional Academy, vei beneficia de scolarizarea care va culmina prin crearea profilului tau de lider.Te vom invata cum sa iti dezvolti aptitudinile de lider in viata de zi cu zi folosind analiza exemplelor reale, prin simulari practice si analiza de grup.In fiecare companie sau institutie, in fiecare ramura a industriei, se resimte necesitatea unor manageri exceptionali.

Vino la cursurile de Manager organizate de Profesional Academy si iti vei imbogati cunostintele ce ulterior le vei putea pune in aplicare in toate domeniile in care activeaza companiile financiare, companiile orientate spre marketing, companii care se afla in dezvoltare sau vor sa implementeze noi tehnologii, fabrici sau corporatii de productie, invatamant sau sanatate.

Demonstreaza noilor tai angajatori ca stii sa fi un manager capabil care gestioneaza crearea de noi valori si arata-le ca esti specialistul de care au nevoie!

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN CADRUL CURSULUI:

ACREDITARI INTERNATIONALE:

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei iar la sfarsitul sesiunii se sustine un examen in urma caruia se obtine o diploma recunoscuta international.

 

ORAS              DURATA          PRET

 Oradea           6 Saptamani    730 RON

 Cluj-Napoca     6 Saptamani    730 RON

 Satu Mare       6 Saptamani    730 RON

 

Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :

 – 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma

 – 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

 – 10% pentru participarea la 3 cursuri

– 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744920034 / 0737640805

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.