Ghidul Serviciilor
Darie, Manea Si Asociatii - Societate De Avocatura Bucuresti
inapoi la firma 2796 vizite
Poza Permise Speciale si Licente

Firma de avocatura RoLegal a ajutat un numar mare de clienti straini sa-si stabileasca afacerile in Romania. Noi nu oferim doar asistenta pentru formarea noilor companii romanesti sau filialelor romanesti ale companiilor straine, ne si ocupam de intregul proces de formare al companiilor.

Aceasta include si alegerea tipului potrivit de companie si obtinerea licentelor necesare tipului de companie

Aceste permise si licente sunt necesare pentru a desfasura o serie de activitati in Romania. Cele mai comune exemple de activitati pentru care sunt necesare aceste permise si licente speciale sunt: activitati in domeniul asigurarilor, servicii bancare, activitati in domeniul transporturilor, e-payment, firme de contabilitate, firme de recrutare de personal, activitati farmaceutice, jocuri de noroc.

Aceste licente si permise sunt obtinute din surse diferite, cum ar fi ministere sau organizatii oficiale. Firma de avocatura RoLegal este in masura sa va ofere rapoarte detaliate care contin pas-cu-pas explicatii cu privire la procedurile necesare obtinerii acestor permise speciale, si bineinteles asistenta reala pentru aceste proceduri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.