Ghidul Serviciilor
Rom Decor - Usi Interior, Usi Sticla, Inchideri Terase, Bucuresti
inapoi la firma 461 vizite
Poza Usi de sticla
Foto

Solutie ideala pentru senzatia de spatii generoase si luminoase

Utilizarea la maxim a spatiului existent a devenit o prioritate in zilele noastre. De aceea, amenajarea incaperilor a depasit nivelul functional, vizand acum si latura estetica. Astfel ca, atunci cand vine vorba de alegerea usilor, atentia proprietarilor se indreapta catre modele performante, ce imbina perfect estetica impecabila cu functionalitatea. Dintre acestea, renumite pentru raza mica de deschidere, versatilitate si design deosebit sunt usile din sticla glisante.

O usa glisanta de sticla aduce aerul modern in orice tip de locuinta, indiferent de stilul arhitectural al acesteia. La Rom Decor ai la dispozitie o gama variata de usi de sticla glisante GEMINI, produse care se remarca prin caracteristici de exceptie: rulare facila, posibilitati de reglare a sinei de culisare, usurinta in intretinere, silentiozitate, grad de izolare fonica si termica ridicat.
Sistemele de glisare cu usi de sticla de la Rom Decor inglobeaza caracteristicile remarcabile ale sticlei securizate, asigurand atat un aspect elegant incaperilor in care sunt montate, cat si o siguranta sporita proprietarilor (rezistenta sticlei securizate fiind de aproape 5 ori mai mare comparativ cu cea a sticlei clasice). Se poate opta pentru diferite tipuri de sticla, de la cea clara tratata anticalcar, transparenta, la sticla colorata in masa, satinata chimic, cu diverse modele de sablare, laminata sau printata ceramic. Posibilitatile sunt multiple!

Usile glisante din sticla se pot aplica atat pe perete, cat si in golul acestuia, cu posibilitatea de mascare totala in interiorul peretilor. Astfel, se permite o deschidere totala a golului de trecere, estetic si foarte elegant.

Fie ca esti in cautarea unei usi glisante de sticla pentru living, bucatarie, dormitor sau vrei sa adaugi un plus de eleganta biroului, la Rom Decor gasesti mereu solutia potrivita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.