Ghidul Serviciilor
Teamexpert
inapoi la firma 309 vizite
Poza Valorile noastre

Profesionalism

 Misiunea noastra consta in definirea exacta a obiectivelor si indeplinirea acestora. Satisfactia noastra este satisfactia clientului. Pentru a o obtine, nici un efort nu este prea mare.

 

Creativitatea

Continuam să dezvoltam programe cu un impresionant grad de noutate, spectaculoase şi, cel mai important, cu beneficii absolute.

 

Siguranta

De multe ori, la actiunile noastre organizam activitati outdoor care fac parte din familia sporturilor exterme. Cu toate acestea, datorita trainerilor calificati si atentiei la detalii, asiguram de fiecare data un grad de siguranta de 100%.   

In plus, am dezvoltat impreuna cu firma partenera responsabila de asigurari, un produs special pentru clientii nostri: o asigurare de TeamBuilding, unica in Romania.

Flexibilitate

Fiecare client este unic. Deci pentru fiecare exista un TeamBuilding Dedicat. Meseria noastra este sa il construim si sa il implementam, indiferent de locul ales de client.

Cursuri in mijlocul naturii sau ateliere de corzi in holul hotelului? De ce nu?!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.