Ghidul Serviciilor
Tehnoinstrument
inapoi la firma 319 vizite
Poza Noutati

Astazi monitorizarea continua devine o cerinta obligatorie in cadrul strategiei de functionare si dezvoltare a oricarei instalatii industriale considerata sursa fixa de emisii de poluanti in aer. Este recunoscut faptul ca o gestionare precisa a emisiilor, prin monitorizarea continua, genereaza beneficii printr-un control mai precis al procesului cat si prin alinierea la normele legislative nationale si internationale.

In acest context, unde avantajele unei monitorizari de calitate sunt apreciate si solicitate de legislatie, solutia TehnoINSTRUMENT este alegerea optima.

In decursul celor 14 ani de experienta, TehnoINSTRUMENT a dovedit capabilitatile necesare atingerii celor mai exigente standarde privind calitatea echipamentelor cat si flexibilitatea adaptarii solutiilor tehnice la caracteristicile specifice aplicatiei dumneavoastra.



Criterii care stau la baza propunerii unei solutii de monitorizare:

Conformitatea Sistemul de monitorizare trebuie sa corespunda cerintelor legislatiei si standardelor romane actuale: - Legislatia romana in vigoare pe probleme de mediu: Legea Protectiei Mediului nr. 137/1995, OUG 34/2002, HG 541/2003, Ordinul nr. 462/1993; - Standardul SR ISO 10396 cu privire la prelevarea pentru determinarea automata a concentratiilor de gaze pentru emisiile surselor fixe; - Legislatia romana in vigoare pe probleme de metrologie.

Achizitionarea si implementarea unui sistem de monitorizare continua fiabil si precis Principalul nostru criteriu este oferirea sistemului ce furnizeaza date cu erori si incertitudini minime. Acest criteriu este reflectat prin diverse aspecte - alegerea optima a principiului de masurare, a echipamentului de analiza, a domeniilor, a preciziei.

Calitatea Atat elementele componente ale sistemului, cat si sistemul in ansamblu sunt realizate conform standardului de asigurarea calitatii ISO 9001.

Functionalitea Alegerea tipului de sistem optim de monitorizare va avea la baza un studiu de caz asupra conditiilor specifice aplicatiei Dvs., a situatiei existente in teren si a cerintelor legislatiei romane in vigoare.

Cost minim de exploatare Sistemul integreaza componente ce nu necesita consumabile scumpe sau echipamente pentru o prelucare ulterioara a probelor in laborator.

Lucrari minime de intretinere Sunt furnizate echipamente cu durata de viata lunga, fiabile, care necesita interventii de intretinere minime.

Siguranta Sistemul astfel ales va prezenta siguranta in exploatare conform reglementarilor in vigoare.

Raport pret / calitate = optim

Solutii complete TehnoINSTRUMENT, prin experienta acumulata in furnizarea si montarea a peste 40 de sisteme de monitorizare, ofera solutii complete si "la cheie" de astfel de sisteme, precum si service in garantie si post-garantie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.