Ghidul Serviciilor
Trident - Jaluzele Si Tamplarie Timisoara
inapoi la firma 2675 vizite
Poza Jaluzele
Foto
Foto

O invenție care depășește bariera timpului definește un produs care îmbină utilitatea cu aspectul clasic și rafinat. Jaluzelele orizontale pot avea diferite lățimi ale lamelelor și diferite tipuri de manevrare, cu scopul de a satisface cele mai diferite gusturi.

Un avantaj practic al jaluzelelor orizontale care le face dezirabile și ușor adaptabile oricărui interior constă în simplitatea întreținerii și curățării acestora. În plus, varietatea de modele, opțiuni și culori, asigură adaptarea la cerințele dumneavoastră în materie de design interior.

Jaluzelele orizontale sunt confecționate din lamele de aluminiu cu diferite lățimi. Ele oferă multiple posibilități de manevrare și de instalare. Sistemul manual de manevrare constă în folosirea unei baghete și a unui cordon sau a unui sistem de tip monocomandă cu un singur cordon.

Există posibilitatea de motorizare și de automatizare prin folosirea unei acționări electrice cu un sistem de comandă cu întrerupător sau telecomandă. Spațiul redus de exploatare și înalta flexibilitate permit o întrebuințare variată a jaluzelelor orizontale atît la domiciliu cît și la locul de muncă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.