Ghidul Serviciilor
Trident - Jaluzele Si Tamplarie Timisoara
inapoi la firma 2613 vizite
Poza Jaluzele Double Shade
Foto
Foto

Fiind un mod foarte elegant de a vă decora fereastra, Double Shade filtrează lumina oferindu-vă intimitate cu ajutorul lamelelor rotative. Eleganța specifică perdelelor este accentuată noaptea când jaluzeaua este închisă. Double Shade-ul este folosit pentru a controla lumina naturală într-o manieră foarte elegantă.

Double Shade poate fi utilizat în orice încăpere și poate fi montat pe orice fereastră sau ușă dreptunghiulară dar sunt perfecte pentru ușile sau geamurile de dimensiuni mari.

Se deschid precum perdelele cu ajutorul unui cordon și pot fi închise sau răsucite cu ajutorul unei baghete.

Sunt ideale pentru ferestre sau uși de dimensiuni mari pentru că oferă acces instantaneu prin glisarea jaluzelei, lucru mai greu de realizat cu alte metode de decorare a ferestrei.

Există o gamă largă de materiale și texturi pentru diferite efecte decorative. Unele materiale pot fi asortate cu lamele colorate pentru a crea un ambient natural și o reflexie superioară a luminii. Rotația completă de 180 de grade permite lamelelor să se închidă în întregime în ambele direcții, permițându-vă să poziționați jaluzeaua într-o pozitie care să se adapteze unghiului la care doriți ca lumina să pătrundă și să ajustați poziția pe durata zilei și a nopții. Materialele potrivite vă permit să asortați o ușă glisantă decorată cu Double Shade cu o fereastră acoperită cu Triple Shade în aceeași încăpere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.