Ghidul Serviciilor
Valley Center - Birou Traduceri Timisoara
inapoi la firma 255 vizite
Poza Cursuri limbi straine
Foto

De ce sa alegeti Valley Training pentru furnizarea serviciilor de training lingvistic pentru compania dumneavoastra ?   Pentru ca avem:

  ENGLEZA, GERMANA, FRANCEZA, ITALIANA, SPANIOLA, PORTUGHEZA, MAGHIARA, SARBA, RUSA, POLONEZA, CEHA, ROMANA PENTRU STRAINI   I.      Cursuri generale de limba straina

    II.    Cursuri de limba de afaceri 

 Cum difera aceste cursuri de cursurile de limba straina generala?

  III.   Cursuri intensive de gramatica

  IV.    Cursuri individuale, one-to-one Se refera la: cursuri de limbi straine, pregatire generala, business, gramatica, in sistem individual la sediul dumneavoastra , dupa un orar flexibil   V.      Cursuri specializate, in limba straina, conform specificului firmei client (marketing, management, resurse umane, productie, vanzari, etc)

VI.     Cursuri de formare profesionala ( formator, inspector de resurse umane, etc)   Sute de persoane, angajati ai unor mari companii din Romania studiaza cu noi o limba straina. Vrem sa va convingem ca suntem cei mai buni in domeniul nostru, ca pentru noi CLIENTUL E CEL MAI IMPORTANT iar PROFESIONALISMUL, FLEXIBILITATEA si EFICIENTA ne caracterizeaza. Studiati portofoliul nostru de clienti cu care ne mandrim pe situl nostru de prezentare  www.valley-center.ro  la pagina  CLIENTII NOSTRI Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de cursurile de limbi straine pentru companii. Contactati-ne la office@valley-center.ro pentru o cerere de oferta prinvind cursurile de limbi straine

 

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.