Ghidul Serviciilor
Newstep Relserv
inapoi la firma 176 vizite
Poza Role Case de Marcat
Foto

Pentru casele de marcat utilizati numai role conform legislatiei in vigoare, in caz contrar riscati amenzi foarte mari.In Normele Metodologice se precizeaza:Art. 72. - (1) Utilizatorii pot achizitiona consumabile destinate aparatelor de marcat electronice fiscale de la orice agent economic producator, importator sau comerciant de astfel de consumabile, numai cu conditia respectarii prevederilor art. 4 alin. (6) si (9) din ordonanta de urgenta.

Art.4. (6) Utilizatorii de aparate de marcat electronice fiscale sunt obligati:a) sa foloseasca numai consumabile de tipul si cu caracteristicile tehnice prevazute in manualul de utilizare a aparatului respectiv;b) sa foloseasca numai consumabile care asigura mentinerea lizibilitatii datelor;c) sa solicite distribuitorului ... completarea manualului de utilizare cu informatii privind tipul si caracteristicile tehnice ale consumabilelor, daca manualul de utilizare a aparatului respectiv nu contine astfel de informatii;d) sa incheie cu furnizorii consumabilelor contracte ferme continand clauze de livrare numai a consumabilelor de tipul si cu caracteristicile tehnice prevazute in manualul de utilizare .... si clauze privind daunele la care sunt indreptatiti utilizatorii in cazul nerespectarii clauzelor contractuale de catre furnizori.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.