Ghidul Serviciilor
Alymar Power Business
inapoi la firma 162 vizite
Poza Spa-uri Exterior
Pret: 16.158,33 RON
Foto

Componente Standard:

Bazinul acrilic este ranforsat cu rasina din fibra de sticla, termoizolat cu spuma protectoare, sustinut de un cadru metalic din profil de inox de 4 cm., dispus perimetral si transversal.

Sistemul revolutionar OVERFLOW capteaza surplusul de apa din bazin reintorcand apa in sistem sau in functie de preferinta clientului, o poate evacua.

Acestea sunt dispuse in cerc pe sezutul fiecarui loc.

Cele 36 de jeturi sunt unidirectionale mari si unidirectionale mici si sunt dispuse astfel incat fiecare loc este diferit fata de celalalt.

Lumina spa este dispusa in partea de jos a bazinului, iar la un interval de cateva secunde isi schimba culoarea luminand in permanenta apa din bazin in 7 culori.

Sistemul de aromaterapie permite utilizarea pastilelor aromate sau a lichidelor, asigurand un miros placut al apei.

Produsul este echipat cu 2 pompe de apa Whirlpool, una de 2,2 kw si una de 1,1 kw (acesta din urma asigurand si recircularea apei in bazin). Exista si modele care in echipament prezinta 2 pompe de apa Whirlpool de 1,5 kw.

Pompa de aer are o putere de 0,7 kw si actioneaza asupra celor 12 jeturi de aer , dar asigura si mixajul de apa/aer pentru cele 36 de jeturi de apa.

Incalzitorul are o putere de 3kw, este termostatat si asigura incalzirea apei pana la o temperatura exterioara de -25 de grade Celsius.

Filtrarea spa-ului se realizeaza printr-un cartus filtru cu dimensiunile de 18 x 18 cm.

Panoul de comanda permite utilizarea simpla a  tuturor functiilor spa-ului avand in componenta inclusiv Radio FM.

Ledurile cu fibra optica, dispuse cate 5 pe fiecare latura interioara a produsului, deasupra nivelului maxim al apei, lucreaza in tandem cu cromoterapia spa, schimbandu-si culoarea in acelasi timp, astfel se creeaza un ambient deosebit, mai ales pe timp de noapte.

Optiuni:

Calitate: CE/ ISO9001

 

* Produsele se pot achizitona fara trepte sau fara prelata. * Pretul optiunilor se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii. * Putem oferi si montajul, contra cost, in orice localitate din tara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.