Ghidul Serviciilor
Ag Business - Containere Pentru Orice Destinatie, Galati
inapoi la firma 240 vizite
Poza Containere de locuit
Foto
Foto
Foto

Containere de locuit, containere birou, containere santier, containere sanitare

Destinatia constructiei containerizate este de locuit, birou, grup sanitar echipat complet.

Contstructii modulare realizate din 3 containere:

Containerul dormitor a fost realizat in varianta container modular si a fost echipat cu plafon din PAL gros de 18 mm., pardoseli cu grinzi metalice, OSB 18 mm, linoleum de trafic intens, peretii din panouri tip sandwich cu grosimea de 60 mm placati cu PAL gros de 10 mm.

De asemenea containerul a fost echipat cu instalatia electrica completa.

Containerul birou a fost realizat in varianta container modular si compartimentat cu birou si hol de acces. Acest container a fost echipat cu plafon din PAL gros de 18 mm., pardoseli cu grinzi metalice, OSB 18 mm, linoleum de trafic intens, peretii din panouri tip sandwich cu grosimea de 60 mm si placati cu PAL gros de 10 mm.

De asemenea containerul a fost echipat cu instalatia electrica completa.

Containerul sanitar a fost realizat in varianta container modular si echipat cu 2 cabine de dus, 2 incaperi cu vase WC, 2 lavoire, un boiler de 80 litri si instalatia electrica completa, tabloul electric fiind echipat si cu protectie diferentiala – siguranta SAFE THE LIFE.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.