Ghidul Serviciilor
Ag Business - Containere Pentru Orice Destinatie, Galati
inapoi la firma 240 vizite
Poza Containere depozite aparatura birotica
Foto
Foto
Foto
Foto

Destinatie containere – containere birou, containere depozite aparatura birotica.

Containerele au fost livrate in varianta containere modulare rezultand incaperi formate din cate 3 containere cu dimensiunea de 7350 * 6058 * 2591.

O incapere tripla a fost realizata cu inaltimea exterioara de 3100 mm (inaltime interioara – 2700 mm.) intrucat beneficiarul a solicitat o inaltime interioara mai mare pentru a putea fi montate aparaturi cu o inaltime de 2500 mm.

Livrarea s-a facut cu camion dotat cu brat de macara realizandu-se astfel montajul tuturor celor 13 containere in doar 2 zile.

Containerul birou a fost realizat in varianta container modular si compartimentat cu birou si hol de acces. Acest container a fost echipat cu plafon din PAL gros de 18 mm., pardoseli cu grinzi metalice, OSB 18 mm, linoleum de trafic intens, peretii din panouri tip sandwich cu grosimea de 60 mm si placati cu PAL gros de 10 mm.

Avantajul containerelor modulare in aceasta situatie a constat in usurinta de a realiza o constructie mai ampla cu sali cu diverse destinatii, transportand cate un container cu un camion cu care s-a putut realiza accesul in locul de livrare – centrul Bucurestiului.

Constructia a fost echipata cu grupuri sanitare si instalatii electrice, predarea catre beneficiar facandu-se la cheie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.