Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Grigoras- Timisoara
inapoi la firma 149 vizite
Poza Policlinica
Foto

Nefrologia este o supraspecializare a medicinei interne  care se ocupa cu studiul bolilor rinichiului. In sediul din Piata 700, domnul Conf. Univ. Dr. Schiller Adalbert,  nume binecunoscut in medicina timisoreana ofera consultatii si ecografii de specialitate.

Nefrologia trateaza patologia renala non-chirurgicala, pre si post-chirurgicala, precum si afectarea renala din boli sistemice cum ar fi:diabet zaharat, hipertensiune arteriala (HTA), vasculite, colagenoze.

Consultul de specialitate, completat de ecografie renala, examenul sumar de urina si investigatii sanguine specifice in unele cazuri (produsi de retentie azotata, probe de inflamatie, etc.) diagnosticheaza si stabileste tratamentul specific pentru afectiuni foarte frecvente in practica medicala : infectii urinare, litiaza renala, guta, insuficienta renala, boli chistice ale rinichiului, glomerulonefrite, tumori renale.

Servicii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.