Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Grigoras- Timisoara
inapoi la firma 149 vizite
Poza Policlinica
Foto

Nu aşteptaţi să apară probleme de sănătate pentru a discuta cu doctorul ginecolog. Fiecare femeie trebuie să meargă de cel puţin două ori pe an la un control ginecologic pentru a depista din timp potenţialele afecţiuni de care suferă. Fie că te-ai decis să rămâi însărcinată în următoarele luni, sau ai simptome ale unei boli şi nu ştii despre ce e vorba, un control la medicul specialist este mai mult decât recomandat! Învinge-ţi teama de halatele albe şi profită de experienţa specialiştilor noştri.

 

Serviciile din cabinetele de Obstetrica - Ginecologie sunt :

*Citologia in mediu lichid

O metodă nouă a citologiei cervicale introdusă şi în România, pe care noi am preluat-o in cabinelete de Obstetrica-Ginecologie ale Centrelor Medicale Dr. Grigoras o reprezintă citologia în mediu lichid. Celulele prelevate de la nivelul colului uterin sunt introduse într-un recipient cu mediu lichid în loc să fie întinse pe lamă. Citologia în mediu lichid oferă o nouă metodă îmbunătăţită de conservare a celulelor prelevate. Astfel rezultatele testului în mediu lichid prezintă o mai mare garanţie.

Beneficiile aplicarii metodei :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.