Ghidul Serviciilor
Ferotech - Producator Rulouri Exterioare Si Plase Insecte, Cluj Napoca
inapoi la firma 205 vizite
Poza Rulouri exterioare
Foto

FeroTech va ofera rulouri exterioare dotate cu sisteme antiefractie profesionale. Rulourile exterioare antiefractie sunt din aluminiu rezistent si sunt prevazute cu  blocaje speciale antiefractie (arcuri, bolturi, cleme, yale, etc).

Rulouri antiefractie cu bolturi: Bolturile se monteaza in lamela terminala, iar cand covorul de lamele atinge punctul de jos cele 2 bolturi blocheaza ruloul;

Rulouri antiefractie cu cheie: Actionare sistem de inchidere cu cheie din exterior sau interior. Yala se monteaza pe lamela terminala pentru a bloca ruloul. Numarul de combinatii de chei peste 3000. Rulourile exterioare antiefractie cu cheie sunt ideale pentru terase sau spatii comerciale care doresc inchidere din exterior.

Rulouri antiefractie cu arcuri: Sistemul de arcuri antiefractie se monteaza in caseta ruloului. Arcurile au o forma trapezoidala astfel ca impiedica ruloul sa fie actionat fortat in sus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.