Ghidul Serviciilor
Holze - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Arad
inapoi la firma 234 vizite
Poza Amenajari exterioare din lemn
Foto
Foto
Foto
Foto

Realizam si terase din lemn, foisoare din lemn, verande din lemn, balcoane din lemn , pergole din lemn si lucrari decorative din diferite esente de lemn: molid , pin , pin nordic , fag , tei , meranti , stejar. Oferim consultanta la fata locului unde efectuam masuratori, consiliere in alegerea si punerea in opera a solutiilor de amenajare si asistenta tehnica.

Produsele cu o cerere tot mai mare in ultima perioada sunt placarile exterioare din lemn. In acest sens oferim -placari exterioare cu lemn autohton -placari exterioare cu lemn exotic -placari exterioare cu lemn lambrisat -placari exterioare cu lemn in sistem de umbrire

Pentru confectii exterioare din lemn precum : garduri din lemn, porti din lemn, pergole din lemn, foisoare din lemn, si alte elemente de mobilier de gradina din lemn, folosim finisaje acreditate si testate pentru lemn de exterior, cerate , diferite de de cele folosite pentru ferestre din lemn stratificat sau obloane din lemn.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.