Ghidul Serviciilor
Holze - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Arad
inapoi la firma 234 vizite
Poza Ferestre lemn stratificat,geam termopan
Foto

Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan Holze Clasic.

Acestea sunt destinate cladirilor publice, celor de patrimoniu, cladirilor rezidentiale,. De asemenea, proiectam ferestre din lemn stratificat Clasic  pentru apartamente, case particulare, dar si pentru renovari si restaurari de cladiri.

Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan: au o izolatie termica foarte buna, influentand in mod activ clima din orice tip de cladire. Cu acest tip de ferestre se obtin valori performante de izolatie termica si fonica.

Ferestre din lemn stratificat de molid si meranti, sunt prevazute cu fete continue si geam termopan bipan sau tripan, cu argon si low-e. Ferestrele Holze sunt recomandate datorita aspectului, calitatatii lemnului, finisajelor de exceptie si posibilitatile tehnice constructive. Suntem atenti la detalii si avem in vedere toate aceste aspecte la realizarea tuturor ferestrelor. Ferestre din lemn stratificat gama Clasic destinate cladirilor rezidentiale, dar si spatiilor pentru firme si birouri.

Cum trebuie sa alegi ferestrele din lemn stratificatExecutam la comanda ferestre din lemn stratificat. Ne adaptam spatiului disponibil si stilului, oferim solutii eficiente si practice. Afla de aici care sunt criteriile dupa care trebuie sa te orientezi atunci cand trebuie sa comanzi un anumit tip de ferestre.Criterii in alegerea ferestrelor din lemn stratificat cu geam termopan

In alegerea ferestrelor din lemn stratificat elementele care fac diferenta sunt cele care aduc plusuri sau minusuri. Primul criteriu in alegerea de ferestre din lemn stratificat este zona in care ferestrele vor fi instalate. Al doilea criteriu in alegerea ferestrelor termoizolante este stilul arhitectural al cladirii, care va indica tipologia ferestrelor. 

Ferestre din lemn stratificat Holze Clasic

Transforma-ti locuinta intr-o oaza a naturii cu ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan Holze Clasic, din diferite esente. Materialele sunt alese cu grija si tratate cu atentie, in asa fel incat ferestrele sa reziste timp indelungat. Proiectam si echipam ferestre din lemn stratificat cu feronerie de calitate, cu geam termopan, si finisaje culori nelimitate. Cere o oferta de pret! .

Gradul de confort termic al ferestrelor

Al treilea criteriu in alegerea ferestrelor din lemn stratificat cu geam termopan este gradul de confort termic dorit. Aici se va lua in calcul corelarea directa dintre coeficientul de confort al cladirii si coeficientul de transfer termic al ferestrelor [W/(m3K)].

Componenta energetica a coeficientului global de confort termic este astfel, raportul dintre fluxul termic si produsul dintre volumul incalzit al cladirii, dar si diferenta dintre temperatura interioara si  exterioara, la care tamplariile, prin componenta mobila cu performantele tehnice aduc un aport major.

Ferestre din lemn stratificat Bucuresti, Brasov, Craiova, Constanta,  Iasi, Arad

Ne deplasam si executam lucrari de tamplarie, ferestre din lemn stratificat inclusiv in judetele Craiova, Constanta, Iasi, Bucuresti, Brasov sau Arad. Garantam lucrari de calitate si promtitudine. Oferim consultanta si sfaturi competente pentru comenzi de tamplarie de calitate, in conformitate cu tendintele actuale si arhitectura cladirii. Contacteaza-ne pentru o comanda de ferestre din lemn stratificat din gama Holze Clasic. 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.