Ghidul Serviciilor
Holze - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Arad
inapoi la firma 234 vizite
Poza Usi de interior din lemn stratificat
Foto

Holze va ofera o gama larga de modele de usi din lemn albe Unique pentru exterior sau interior.  Usi din lemn stratificat cu protectie anticoroziva realizata din lacuri si vopsele pe baza de apa, rezistente in timp si cu design placut. Usile de lemn stratificat de interior Holze Unique sunt diversificate ca design si dimensiuni. Efectuam transport si montaj cu personal specializat in aproape toata tara.

Usi interior Unique din lemn natural Bucuresti

Pentru lucrarea de usi interior din lemn stratificat Unique albe din imagini, gradul de executie a fost unul ridicat avand in vedere lucrarea de tip reabilitare. Lucrarile de tamplarie s-au derulat in doua etape, astfel: in prima etapa au fost realizate ferestre din lemn stratificat cu finisaj in doua culori: stejar auriu la exterior si alb perlat la interior. Tot in prim etapa a fost realizata si usa de intrare din lemn straificat. Iar in a doua etapa a fost realizata lucrarea de usi de interior din lemn stratificat, cu imbracarea peretilor. Lucrarea, realizata in Bucuresti, in zona centrala, desi cu un grad de dificultate ridicat, s-a dovedit un succes si proprietarul multumit.

Usi interior Unique din lemn stratificat – model cu sticla fazetata

Usi de interior din lemn stratificat, precum cele realizate in Bucuresti, au fost executate prin preluarea detaliilor de la usile vechi cu pastrarea modelului initial.

Pentru sticla fazetata, s-a realizat sticla securizata cu dubla fazetare, introduse independent in rama usilor din lemn.

De asemenea, echiparea tamplariilor s-a realizat cu feronerie din bronz masiv gravat, de calitate superioara, Italia.

Usi de interior din lemn albe

Usile de interior albe sunt apreciate, indiferent din ce material ar fi ele realizate. Usile de interior albe sau ivoire sunt printre cele mai cautate, atat pentru locuintele de apartament cat si pentru case. Executam la comanda usi de interior diversificate ca design si dimensiuni, usi de interior din lemn stratificat, albe sau in alte culori. Alegeti usi pe gustul dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.