Ghidul Serviciilor
Climafrigo
inapoi la firma 72 vizite
Poza Usi frigorifice
Foto
Foto

Usi frigorifice testate in cele mai agresive conditii din abatoare, carmangerii, lactate, congelare fructe de padure, ciuperci, catina, avand tocul din PVC, nu transpira in comparatie cu cele cu toc de aluminiu.

Usi frigorifice de tip pivotant(balamale) pentru depozite frigorifice in industria alimentara 

- grosimea blatului de usa de 68 mm – 500 TN- grosimea blatului de usa 92 mm – 603 LWT - grosimea blatului de usa 121 mm 740 LWT

- acoperire cu tabla vopsita in camp electrostatic PLASTISOL RAL 9010 ARTIKA ; ( toc si contratoc realizat PVC culoare alba ) .- blat de culoare alba marginit de profil aluminiu pe toate cele patru laturi .- inchizatoare cu cheie + sistem de deschidere din interior. - balamale ridicatoare ( protectie garnitura de baza ) .- garnitura de baza cu dublu profil de etansare .- rezistenta degivrare montata ( pentru modelele 603 LWT si 740 LWT )

Usi frigorifice 480 S de tip culisant pentru spatii climatizate in industria alimentara - grosimea blatului de usa de 68 mm , acoperire cu tabla vopsita in camp electrostatic PLASTISOL RAL 9010 ARTIKA ;

- blat de culoare alba marginit de profil aluminiu pe toate cele patru laturi .- maner de actionare articulat . - glisiera realizata din aluminiu acoperit cu masca din tabla vopsita in camp electrostatic .- roti glisante realizate din hard nylon .- garnitura de etansare perimetrala .- optional inchidere cu cheie .

Usi frigorifice si industrie alimentara

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.