Ghidul Serviciilor
Bras - Ferestre Si Usi Cu Geam Termopan, Piatra Neamt
inapoi la firma 134 vizite
Poza Tehnica de umbrire
Foto

Sistemul de rulouri suprapuse este destinat locuintelor noi sau celor la care se schimba tamplaria. Aceasta solutie se instaleaza exclusiv impreuna cu tamplaria.

Caseta se fixeaza deasupra tamplariei si se monteaza impreuna cu aceasta in golul de fereastra. Ghidajele se fixeaza direct pe profilul de PVC.

Avantajul major fata de rulourile aplicate il reprezinta caseta in care se afla covorul de lamele rulat, aceasta fiind practic invizibila. Acest aspect face din rulourile suprapuse o solutie eleganta pentru cladirile de birouri.

 

    Specificatii tehnice.

Rulourile suprapuse ofera o metoda organica de reglare a temperaturii in locuinta dumneavoastra si implicit o reducere substantiala a costurilor energetice.

Exista posibilitatea implementarii unor solutii de securitate in rulourile suprapuse. Acestea implica ranfonsarea cadrului si a lamelelor. Ruloul se inchide din interior prin intermediul unui sistem automat sau actionat manual.

Majoritatea rulourilor suprapuse au incorporata o plasa anti-insecte. Aceasta este actionata separat si este ascunsa in caseta de aluminiu in care se afla si ruloul propriu-zis.

Constructiv, lamelele din Aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica. Pe langa proprietatile de izolare termica, rulourile suprapuse ofera un beneficiu aditional: protectia sonora. Puteti reduce astfel nivelul zgomotului din incapere cu pana la 7dB.

     Rulourile suprapuse se instaleaza exclusiv impreuna cu tamplaria.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.