Ghidul Serviciilor
Doctor Kumy Instal - Instalatii Sanitare, Termice, Electrice, Oradea
inapoi la firma 119 vizite
Poza Controlul luminii
Foto

Un sistem de iluminat complet automatizat si integrat în casa ta, cu programe de functionare presetate care functioneaza chiar si când nu esti acasa îti îmbunatateste confortul, securitatea si scade consumul de energie.

 Lumini arhitecturale

Sunt folosite pentru a accentua punctele forte ale arhitecturii casei tale, pentru a lumina gradina si pentru a spori securitatea. Poti opta pentru multiple variante de culori si forme sugerate de tine sau de designerul casei tale.

 

Economisirea energiei

Dimmer-ele speciale ajuta la economia de energie si reducerea costurilor datorita algoritmilor folositi, bazati pe senzori de miscare sau pe corelarea mai multor scenarii prestabilite. Astfel, veti creste si durata de viata a corpurilor de iluminat.

Sistemul trecut pe functia automat va prelua sarcina de a controla luminile în functie de rutina zilnica a ta si a membrilor familiei tale. Senzorii de miscare vor anunta serverul de prezenta unei persoane în încapere si vor aprinde sau stinge luminile în functie de informatiile primite de la acestia. Luminile exterioare se vor aprinde singure atunci când se lasa întunericul, la fel si cele din dreptul garajului si intrarii în curte atunci când te apropii de acasa, doar daca este întuneric.

Control lumina naturala

Sistemele de jaluzele si rulouri interioare si exterioare actionate electric sunt extrem de silentioase si permit folosirea la maxim a beneficiilor luminii naturale. Pozitia acestora poate fi presetata sau modificata dupa preferinte si în conformitate cu actiunile desfasurate, citit, dormit, efectuarea exercitiilor fizice etc. Sistemul poate fi conectat cu cel de control lumini al locuintei astfel încât prin senzorii de luminozitate plasati în interior sa pastreze o lumina constanta, închizând si deschizând rulourile.

Scenarii

Alege optiunea de a avea programe presetate care sa fie adaptate cu nevoile tale, luminile sa se stinga atunci când vizionezi un film, sa aiba o intensitate scazuta când ai o cina romantica sau sa ai toata casa luminata când dai o petrecere. Aceste setari le poti face singur într-o interfata foarte prietenoasa a serverului de lumini sau poti opta pentru configurarea lor în momentul instalarii.

Sistem centralizat

Vei putea controla lumina din locuinta oriunde te-ai afla în interiorul casei, modificând parametrii de lumini ai unei încaperi sau cei ai întregii locuinte. Sistemul poate fi controlat prin switchere montate în perete sau prin telecomanda. Pentru un plus de securitate poti avea casa luminata în functie de programul tau obisnuit de utilizare atunci când esti plecat în vacanta, cu scopul descurajarii tentativelor de efractie. În cazul patrunderii vreunui intrus sau incendii în locuinta, casa va emite semnale luminoase care sa alerteze vecinii, optiune suplimentara foarte de folos sistemului de securitate.

Estetica

Switcher-ele oferite sunt disponibile într-o gama larga de finsari si culori care pot fi integrate cu usurinta în cadrul oricarui tip de design interior. Vei putea eficientiza utilizarea luminilor folosind un singur modul de control pentru întreaga locuinta sau pe grupuri de camere, scapând astfel de toate întrerupatoarele clasice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.