Ghidul Serviciilor
Quality, Constructii Civile, Industriale Si Servicii Demolari - Jebel / Timis
inapoi la firma 133 vizite
Poza Despre firma Quality
Foto
Foto

 

Firma Quality SRL are ca domeniu principal de activitate atat constructii civile si industriale, cat si servicii de demolari. Lucrarile de demolare sunt executate prin explozii controlate si mijloace mecanice moderne a constructiilor de toate categoriile. De asemena, pe langa lucrarile mentionate mai executam lucrari de canalizare, alimentare cu apa, sapaturi, infrastructura, agricole, transport marfa si cereale, etc. Aceasta este prezenta online a SC QUALITY SRL., Jebel, jud. Timis.Compania noastra dispune de tot ce este nevoie pentru a executa lucrari de demolare de orice fel de nivel de dificultate. Mentionam ca dispunem de  utilaje si personal pregatit in acest domeniu cu experienta si calificare pentru realizarea oricarui tip de demolari.

Efectuam demolari civile si industrial prin forfecare, piconare sau chiar dinamitate prin impolzii controlate

 

Diversitate

Parcul nostru de utilaje diversificat va scuteste de telefoane date si de deplasari in diferite locatii pentru a gasi echipamentul dorit. Tehnicienii nostrii va stau la dispozitie pentru consultanta in alegerea celui mai potrivit utilaj de inchiriere in executarea lucrarii dumneavoastra.

 

 Promptitudine

Cu siguranta doriti promptitudine din partea celor cu care doriti sa colaborati, aceasta virtute ne caracterizeaza si rapiditatea cu care ne miscam a dat incredere clientilor sa apeleze la serviciile noastre si a doua oara.Inchirierea utilajelor de la noi se poate realiza rapid si fara batai de cap si la preturi atractive.

 

 Experienta

Inchiriem utilaje in Timisoara si imprejurimi de 11 ani, timp in care am dobandit experienta atat in executarea lucrarilor cat si in inchirierea de echipamente pentru diverse lucrari. Situatiile intalnite in diverse circumstante ne-au ajutat sa devenim profesionisti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.