Ghidul Serviciilor
Auto Agusta Service Roti
inapoi la firma 141 vizite
Poza Echilibrare roti moto
Foto

Service roti Auto Agusta Bucuresti va sta la dispozitie cu servicii de calitate pentru motociclete, ATV-uri, motorete si scutere la preturi accesibile: reparatii anvelope, schimb anvelope, presiune si echilibrare roti

Dupa cum bine stiti rotile neechilibrate ale motocicletei cauzeaza vibratii care pe termen lung duc chiar la oboseala motociclistului, la uzura neuniforma si prematura a anvelopei si de asemenea are un impact negativ asupra sistemului de suspensie.

Anvelopele trebuiesc echilibrate chiar cand se monteaza pentru prima data pe motocicleta dar si dupa fiecare vulcanizare/ reparatie.

Principalul dezechilibru este cel static care apare atunci cand in avelopa se gaseste o portiune care cantareste mai mult s-au mai putin din diferite motive: franare, expunere la soare, problem ale sistemului de suspensie care fac ca anvelopa sa nu se toceasca uniform, vulcanizare.

In cazul unui dezechilibru static intregul ansamblu anvelopa-cauciuc este supus unui dezechilibru sus-jos respectiv jos-sus.

Dezechilibrul dinamic este observat in momentul cand una din lateralele ansamblului janta-anvelopa apare o zona unde greutatea nu este egala astfel ca dezechilibrul in acest caz face este stanga-dreapta respective dreapta-stanga.

Aparatele de echilibrat si tehnologia de care dispunem ii ajuta pe mecanicii nostril sa gaseasca exact locul unde trebuie pusa contragreutatea pe roata.Echilibrarea rotilor moto este necesara in urmatoarele situatii:

-    La schimbarea anvelopelor;-    Atunci cand simtiti anumite vibratii la viteze mai mari;-    Imediat dupa vulcanizarea anvelopei de motociclete;-    Cand apar anumite uzuri anormale ale anvelopelor.Rotile care nu sunt echilibrate corect produc vibratii neplacute, uzeaza cauciucurile neuniform, afecteaza suspensia si directia.

Program: L-V 8-18, S-D: va rugam sunati pentru programare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.